Seminaras Projekto „Baltijos šalių karinio paveldo turizmo plėtra Lietuvoje ir pietų Latvijoje“ veiklų pristatymas

2024 09 20

Projekto tikslas – didinti karinio paveldo vaidmenį turizmo srityje bei ekonomikos plėtroje, kuriant Baltijos šalių karinio paveldo produktą Lietuvoje ir Pietų Latvijoje.

Seminaro tikslas - pasidalinti informacija apie įgyvendinamą su kariniu paveldu, susijusį projektą (akronimas Military heritage II), pristatyti numatomas veiklas susijusias su karinio paveldo objektų identifikavimu Telšių ir Šiaulių apskrityse, bei aptarti šiuo metu įtrauktus karinio paveldo objektus.
Renginys skirtas karinio paveldo paslaugų teikėjams, kitų turizmo paslaugų teikėjams, turizmo specialistams ir visiems suinteresuotiems asmenimis, kurių nuomonė ir požiūris yra svarbūs, todėl kviečiame juos pasidalyti savo įžvalgomis ir patirtimi.

Nepraleiskite progos prisijungti prie diskusijos, užmegzti naujų kontaktų ir dalyvauti kuriant kokybišką karinio paveldo turizmo ateitį.

Renginio data: 2024-09-20, 9:30 val.
Vieta: Platelių dvaro svirnas, Didžioji g. 22, Plateliai, Plungės r.
Programa pridedama.

Renginys nemokamas. Būtina registracija iki rugsėjo 18 d.
Registracija: https://forms.gle/ENk7We7P8XmY369G8 

Kontaktinė informacija:
Paulius Mika, el. paštas: Paulius.Mika@zemaitijosnp.lt
Rovena Augustinė: el. paštas: Rovena.Augustine@zemaitijosnp.lt

Šis renginys suorganizuotas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už jo turinį pilnai atsako Žemaitijos nacionalinio parko direkcija ir jis nebūtinai atspindi Europos Sąjungos nuomonę.

 

    Scroll to top